Over ons

Actief vanaf 2014

De Stichting Business Club N.V. (gestart als Business Club ’t Harde) is actief vanaf 2014. Vanuit contacten met de lokale ondernemers bleek er behoefte te zijn aan een netwerk gelegenheid met laagdrempelige randvoorwaarden. Met 8 bijeenkomsten per jaar brengt de Business Club de thema’s Ondernemen, Politiek en Sport samen voor ondernemers.

Business Club N.V. kenmerkt zich door activiteiten in de avonduren met een programma en tevens ruime gelegenheid om te netwerken.

Groeien

In 2015 is het magazine ‘Insights’ opgezet om de betrokken bedrijven een extra platform te kunnen geven. Begin 2017 is de Academy toegevoegd aan het platform.

In september 2016 heeft de naamswijziging van Business Club ‘t Harde naar Business Club N.V. plaats gevonden. Hiermee benadrukt de Business Club haar regionale uitstraling.

Sinds 2020 is de Business Club Enterprise actief, waarbij kantoorruimtes, werkplekken en vergaderruimtes worden aangeboden.

Het bestuur

Bestuurslid

Marcel van't Hul


Marcel is werkzaam bij NOC*NSF. Daarnaast is hij eigenaar van Local Advice. Sinds de start van Business Club N.V. treedt Marcel op als voorzitter. Door zijn werkzaamheden voor VNO-NCW in het verleden heeft hij jarenlange ervaring in het organiseren van bijeenkomsten voor bedrijven.

Bestuurslid

Patrick Visch


Patrick helpt vanuit zijn onderneming Proximare bedrijven met sales- en marketing. Binnen Business Club N.V. is Patrick verantwoordelijk voor het accountmanagement, administratie, marketing en organisatie van de bijeenkomsten.
Lid worden
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Privacy Verklaring