Nunspeet – Delicio Catering & Kookstudio van ondernemers Michiel & Esther Waterman viert haar 25 jarig bestaan.
Na een hotel carrière in binnen- en buitenland namen Michiel & Esther samen met de ouders van Esther in 1994 het management van het toenmalige hotel ‘Het Roode Wold’ over. In 1997 werd het tijd om eigen benen te staan met de start van Delicio. ‘Warme gastvrijheid en geweldig eten’ vormden toen en nu de pijlers van wat een jubileum van 25 jaar heeft opgeleverd.
Met een team van 12 collega’s is Delicio actief als kookstudio, cateringbedrijf en worden er verse maaltijden bereid voor de eigen labels ‘Michiels Maaltijd van de Week’ alsmede ‘Oma Jet & Tante Mina’. Dat er na 25 jaar nog steeds innovatief wordt ondernomen blijkt uit de nieuwste activiteit. Een interactieve wandel app ‘City & Food Walk Nunspeet’.
Op de website van Delicio is een jubileum actie te vinden onder het motto: ‘wie jarig is, trakteert’.