Leden

Ruim 250 betrokken bedrijven

U ziet hier een overzicht van de ruim 250 betrokken bedrijven van de Business Club N.V

Wilt u ook lid worden?

  • Bijeenkomsten in de avonduren
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Divers programma
  • De leden maken de club

Dé ICT-dienstverlener van de Veluwe!
Voor zowel het MKB als de kleine zelfstandige, installeren, beheren en optimaliseren wij de ICT waardoor u als ondernemer efficiënt bezigt kunt zijn met het uitbouwen van uw ambities.

ICT moet werken zoals water uit de kraan; eenvoudig en betrouwbaar. In het snel veranderende ICT-landschap wilt u graag zo efficiënt mogelijk genieten van een betrouwbare omgeving. Onze dienstverlening is altijd op de relatie afgestemd waarbij persoonlijke en duidelijke communicatie voorop staat en de basis vis van een langdurige vertrouwensrelatie.

Als Certified Microsoft-partner kunt u bij ons terecht voor onder andere O365, Online back-up, printoplossingen, mobiele telefonie inclusief toestellen en natuurlijk ook diverse hardware zoals laptops, desktops, switches en routers.
Met ons product QA-Cloud bent u optimaal verzekert van online toegang tot al uw corporate data dat veilig in ons eigen datacenter wordt opgeslagen en beheert.

QA-ICT ambieert het om vooraan te staan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op gebied van ICT. Sinds dit voorjaar zijn wij officieel mobiele provider met ons eigen netwerk bieden wij u naast een uitstekende landelijke dekking zeer aantrekkelijke mobiele abonnementen.
Door groepsbundels toe te passen in een organisatie kan er een flinke besparing worden gerealiseerd.

Wij zetten iedere dag ons beste beentje voor en doen graag dat stapje extra voor onze klant. Kom kennis maken met het team van QA-ICT, wij zijn gevestigd op Industrieterrein de Kolk in Nunspeet en op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.30 uur.

Onze heerlijke Nespresso koffie staat voor u klaar!

Hartelijke groet, Gerwin Foppen QA-ICT B.V.

Contact:
Adres: Ronding 19 | 8072TB | Nunspeet www.qa-ict.nl | info@qa-ict.nl | 0341- 759 555

page1image36778944 page1image36766080

Lid worden
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Privacy Verklaring