Leden

Ruim 220 aangesloten leden

U ziet hier een overzicht van de ruim 220 aangesloten leden van de Business Club N.V

Wilt u ook lid worden?

  • Bijeenkomsten in de avonduren
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Divers programma
  • De leden maken de club
Bakkerij-Maalderij Schuld
Alle broden worden bij ons dagelijks in eigen bakkerij op ambachtelijke wijze gebakken. Naast een heleboel passie, stoppen wij ook eigen gemaakt desem in het deeg. Waarom? Omdat desem een natuurlijke malshouder is en de broden meer smaak geeft. Het deeg krijgt van onze bakkers vervolgens de rust om te rijpen en zich te ontwikkelen.
Voor het brood gebruiken wij graan van onze eigen akkers. Graan dat wordt gemalen bij onze eigen Bakkersmolen in Elburg (Oostendorp). Zo hebben wij het hele proces van graankorrel tot brood in eigen hand. En dat proef je!
Ook bij het bereiden van gebak, taarten en koeken doen wij geen concessies aan smaak. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor onze ambachtelijke recepturen. Recepturen die vaak nog afkomstig zijn van grondlegger Aart Anthonie Schuld, die de bakkerij in 1886 begon. Want wat goed is, daar sleutelen wij niet aan! Het resultaat? Een puur, eerlijk en ambachtelijk product
De Bakkersmolen
Met de aankoop van Molen de Tijd in Elburg (Oostendorp) zijn we aan een hele nieuwe fase binnen ons bedrijf begonnen. Niet alleen wordt ons graan nu door een echte molen gemalen, ook kunnen we de plannen die altijd op de achtergrond aanwezig waren, daadwerkelijk realiseren.
Molen de Tijd, een achtkantige graanmolen, en de naastgelegen molenaarswoning stammen uit 1854. In de loop der jaren zijn er meerdere gebouwen bijgekomen zoals een hamermolen in 1896, een graanschuur in 1920 en een grote hal in 1960. Alle gebouwen hebben wij met behoud van authentieke details en elementen gerestaureerd tot bakkerij, bakkerswinkel, chocolaterie, ijssalon, en horecagedeelte met serre en terras. Al deze onderdelen lopen vloeiend in elkaar over en vormen samen ons ‘Worldwide Unique Bakery’- concept.
Lid worden
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Privacy Verklaring