Young Business Club

 
In oktober lanceren we met trots de Young Business Club, een initiatief vanuit de Business Club Start-Up. Onze missie? Dé ontmoetingsplek worden voor het bruisende, jonge ondernemerstalent van de Noord-Veluwe. Het bouwen van een sterk netwerk staat daarbij centraal, en de toegankelijke bijeenkomsten bieden een podium voor inspirerende ondernemersverhalen van bedrijven uit de regio.  

Het initiatief is ontstaan in de Business Club Start-Up, waar op dit moment 7 ondernemers samenwerken en de club gebruiken als hun springplank voor hun eigen onderneming. Doordat zij hier hebben ervaren wat een sterk netwerk kan betekenen, willen ze dit met veel meer jonge ondernemers doen. Kun jij dus ook wel een springplank gebruiken? Ben je jonger dan 35 en ben je ondernemer óf heb je die ambitie? Dan nodigen we je graag uit voor de events van de Young Business Club, waar ontmoeting en verbinding centraal staan.
 
De kick-off bij BPM-MEF in Wezep
Het eerste event zal plaatsvinden op donderdagavond 19 oktober. Tijdens deze avond worden we ontvangen door Martijn Westerink van BPM-MEF. Hij is zelf al bijna 20 jaar actief als ondernemer en heeft alle fases van het ondernemerschap doorlopen. Van schoolverlater met een droom tot werkgever die allerlei uitdagingen heeft doorstaan. Hier kun je je aanmelden voor ons eerste event!
 
Word Lid van de Young Business Club
Naast dit event staan er nog veel meer inspirerende bedrijfsbezoeken op de planning! Maar ook wandelingen (waar je hond welkom is) en sportactiviteiten. Alles om te verbinden met jonge ondernemers uit de regio! Meld je aan als lid via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Hopelijk zien we je snel :)

  Wat krijg je bij de Young Business Club?

  • Ledenpagina op de website van de Business Club
  • Korting op advertenties in het BC Magzine
  • Toegang tot de BC App
  • Insights magazine door de brievenbus
  • Toegang tot het netwerk van de BC
  • Minimaal 8 bijeenkomsten per jaar
  • Verbinding en netwerken met groep ondernemers < 35 jaar

  De kosten voor deelname aan de Young Business Club zijn 150,-  excl. BTW per jaar

  Lid worden
  Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
  Privacy Verklaring