Business Club Breakfast

Kom ook ontbijten bij de Business Club NV

Het is een beproefd concept. Ontbijtsessies om elkaar te helpen aan een sterk netwerk. Elke twee weken ontbijten we op woensdagmorgen op verschillende locaties in de regio: Business Club Breakfast. Natuurlijk geheel in eigen stijl.

We willen hier ondernemers samenbrengen die elkaar helpen aan nieuwe contacten, ingangen en zo actief te bouwen aan een sterk netwerk. Elke 14 dagen komt de ontbijtgroep bij elkaar en zullen we met elkaar een productieve start van de dag beleven.

Doel van het Business Club Breakfast

Als Business Club N.V. geloven we in het verbinden van ondernemers, zodat ze nog succesvoller worden. Dit doen we bij het Business Club Breakfast geheel in onze eigen stijl.

Laagdrempelig, geen verplicht karakter en iedereen is welkom. Elk ontbijt zal een ondernemer ons meenemen in zijn of haar bedrijf en waar mogelijk zullen we ook eens bij de ondernemers zelf te gast zijn.

Programma

Het programma is van 07.30 tot 08.30/09.00 uur. Wil je op ons kantoor blijven werken die dag? Dat kan ook. De groep wordt minimaal 15 en maximaal 25 personen groot, bij meer deelnemers starten we een nieuwe groep. Wil je af en toe wisselen van groep? Geen probleem.

Programma:

Op woensdag 20 september zijn we welkom bij Mudde Kok in Nunspeet, waar we ook meer horen over Sparse door Gerwin Doornwaard.

Woensdag 27 september duiken we de wijnen in met Erwin Teunissen van Vinivo. De gastheer deze ochtend is Franky’s in Nunspeet.

Woensdag 11 oktober hebben we voor de derde keer op rij een ontbijt in Nunspeet, dit keer bij Flexxmarketing.

Woensdag 25 oktober gaan we naar ’t Harde, waar we op de nieuwe locatie van Global Rize het verhaal over deze organisatie horen van Frans de Lange

Woensdag 8 november rijden we al vroeg naar Hattem, voor een ochtend In de Dijkpoort bij Edith de Jong. Alisa Annot en Leonie Brouwer van EVNTS vertellen ons dan meer over hun werk.

Woensdag 22 november besluiten we deze ronde door de regio bij Dorpsherberg de Roskam waar Anna Engels een XXL ontbijt voor ons organiseert.

Wil jij eens komen kijken of een plek in het Business Club Breakfast wat voor jou is? Kom dan eens vrijblijvend langs. Of neem gerust contact met ons op.

  Wat krijg je?

  • Allereerst een heerlijk ontbijt
  • In een informele setting in gesprek gaan met collega ondernemers om te vertellen wat je doet en waar je behoefte aan hebt
  • Als deelnemer heb je zelf invloed op de invulling van het programma, zodat het
   aanbod zo goed mogelijk aansluit op de behoefte
  • Deelnemers aan het Business Club Breakfast kunnen tegen een gereduceerd tarief
   hun bedrijf presenteren in het magazine Insights

  Wat vragen we van jou?

  • Vooral veel enthousiasme om hierbij te zijn
  • Zet je wekker op tijd

  De kosten voor deelname aan het Business Club Breakfast zijn € 500,- per jaargang excl BTW.

  Lid worden
  Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
  Privacy Verklaring