Business Club Breakfast

Kom ook ontbijten bij de Business Club NV

Het is een beproefd concept. Ontbijtsessies om elkaar te helpen aan een sterk netwerk. Vanaf september 2022 zullen we op woensdagmorgen gaan ontbijten op onze kantoorlocatie in ’t Harde: Business Club Breakfast. Natuurlijk geheel in eigen stijl.

We willen hier ondernemers samenbrengen die elkaar helpen aan nieuwe contacten, ingangen en zo actief te bouwen aan een sterk netwerk. Elke 14 dagen komt de ontbijtgroep bij elkaar en zullen we met elkaar een productieve start van de dag beleven.

Doel van het Business Club Breakfast

Als Business Club N.V. geloven we in het verbinden van ondernemers, zodat ze nog succesvoller worden. Dit doen we bij het Business Club Breakfast geheel in onze eigen stijl.

Laagdrempelig, geen verplicht karakter en iedereen is welkom. Elk ontbijt zal een ondernemer ons meenemen in zijn of haar bedrijf en waar mogelijk zullen we ook eens bij de ondernemers zelf te gast zijn.

Programma

Het programma is van 07.30 tot 08.30 uur. Wil je op ons kantoor blijven werken die dag? Dat kan ook. De groep wordt minimaal 15 en maximaal 25 personen groot, bij meer deelnemers starten we een nieuwe groep. Wil je af en toe wisselen van groep? Geen probleem.

23 november zijn we te gast in Elburg bij het Techlab van het Nuborgh College.

Wil jij eens komen kijken of een plek in het Business Club Breakfast wat voor jou is? Kom dan eens vrijblijvend langs. Of neem gerust contact met ons op.

  Wat krijg je?

  • Allereerst een heerlijk ontbijt
  • In een informele setting in gesprek gaan met collega ondernemers om te vertellen wat je doet en waar je behoefte aan hebt
  • Als deelnemer heb je zelf invloed op de invulling van het programma, zodat het
   aanbod zo goed mogelijk aansluit op de behoefte
  • Deelnemers aan het Business Club Breakfast kunnen tegen een gereduceerd tarief
   hun bedrijf presenteren in het magazine Insights

  Wat vragen we van jou?

  • Vooral veel enthousiasme om hierbij te zijn
  • Zet je wekker op tijd

  De kosten voor deelname aan het Business Club Breakfast zijn € 500,- per jaargang excl BTW.

  Lid worden
  Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
  Privacy Verklaring