Sports

Bedrijvenwedstrijden en individuele clinics

Door het jaar heen zijn er een aantal terugkerende bedrijvenwedstrijden. Bijvoorbeeld de A. Vogelloop in ‘t Harde, die we als club in 2019 gestart zijn. Of de Run Bike Run wedstrijd in Oldebroek, waar we sinds 2017 mee mogen doen met een eigen Business ronde.

De diverse clinics worden aangeboden in samenwerking met bedrijven of verenigingen uit de buurt. Zo garanderen we dat je door gecertificeerde trainers wordt begeleid, in een groep van 10 tot 20 deelnemers per clinic. De meeste clinics duren zo’n 10 weken en zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Ben je geen ondernemer? Je mag altijd aansluiten wanneer er een clinic wordt aangeboden die jou aanspreekt.

Deze activiteiten zijn voor zowel leden als niet-leden van de Business Club N.V.

Elkaar op een sportieve manier ontmoeten

Sporten verbindt en is voor veel van onze leden een manier om elkaar te spreken op een laagdrempelige manier.

Daarom bieden we voor ondernemers en hun medewerkers Business Club Sports aan. Zo kun je samen met mede-ondernemers diverse clinics volgen om jouw sportieve ambities in te vullen. Wat is er leuker dan samen sportief bezig te zijn?

Sportactiviteiten

Zaterdag 26 augustus in de middag
Elburg

Op zaterdag 26 augustus kunnen we met maximaal 40 personen komen kennismaken bij Lifetime Sports. We hebben diverse activiteiten die we deze middag mogen uitproberen. Wil […]

Meer informatie
Woensdag 14 juni
Biddinghuizen

Op woensdagavond 14 juni kunnen we met 30 mensen de eerste stap zetten in de golfsport bij Dorhout Mees in Biddinghuizen. Heb je al vaker een […]

Meer informatie
Elke donderdag om 20.00 uur
Oldebroek

Elke donderdag gaan we weer Bootcampen met Bootcamp Oldebroek. Kenneth van Dorp neemt een gezellige groep ondernemers onderhanden.

Meer informatie
1 december 2022
Elburg

Vanaf donderdag 1 december gaan we 10 weken spinnen bij ABC in Elburg. Onder de motiverende leiding van Niek Aink werken we aan onze conditie.

Meer informatie
Pinksteren 2022
't Harde

In het Pinksterweekend van 2022 wordt de A. Vogelloop (voorheen Pinksterloop) georganiseerd. Hardlopers worden bij de 5 en 10 kilometerloop door de A. Vogeltuinen, langs Kasteel […]

Meer informatie

In het Pinksterweekend van 2022 wordt de A. Vogelloop (voorheen Pinksterloop) georganiseerd. Hardlopers worden bij de 5 en 10 kilometerloop door de A. Vogeltuinen, langs Kasteel Zwaluwenburg en de bossen van ’t Harde geleid. De start en finish zijn bij de A. Vogeltuinen.

Lid worden
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Privacy Verklaring