Over ons

De organisatie

Raad van Advies

Raad van Advies


Sinds 2023 is de Raad van Advies actief in de Business Club NV. Deze wordt gevormd door: Dick Vos, Marco van der Linde, Marcel van 't Hul, Lusine Grigoryan & Jack van Guilik

Bestuurder

Patrick Visch


Patrick is operationeel verantwoordelijk voor de activiteiten in de Business Club NV. Samen met Marcel van 't Hul is Patrick de Business Club NV gestart in 2014. Je kan hem aanspreken voor alle lopende zaken en vragen rondom de Business Club NV

Actief vanaf 2014

De Business Club N.V. (gestart als Business Club ’t Harde) is actief vanaf 2014. Met 8 bijeenkomsten per jaar brengt de Business Club de thema’s Ondernemen, Politiek, Muziek en Sport samen voor ondernemers.

We bereiken door ons magazine Insights veel ondernemers in de regio. Door middel van de Academy, Sports, Enterprise én Breakfast activiteiten hebben we een breed aanbod voor zowel leden als andere geïnteresseerde ondernemers.

Alle soorten ondernemers zijn welkom om bij onze club aan te sluiten. De ontmoeting staat hierbij centraal. 

Om nog meer ondernemerschap en herkenbaarheid aan de Business Club NV toe te voegen is in 2023 de Raad van Advies geïnstalleerd.

De Stichting Business Club N.V. (gestart als Business Club ’t Harde) is actief vanaf 2014. Vanuit contacten met de lokale ondernemers bleek er behoefte te zijn aan een netwerk gelegenheid met laagdrempelige randvoorwaarden. Met 8 bijeenkomsten per jaar brengt de Business Club de thema’s Ondernemen, Politiek en Sport samen voor ondernemers.

Business Club N.V. kenmerkt zich door activiteiten in de avonduren met een programma en tevens ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Breed aanbod voor ondernemers

We organiseren 8 bijeenkomsten per jaar, waar gemiddeld zo'n 100-120 gasten per avond aanwezig zijn.

In 2015 is het magazine ‘Insights’ opgezet waarmee we bedrijven een extra platform geven. Het magazine komt 3 keer per jaar uit en wordt aan zo'n 2.000 bedrijven in de regio toegezonden.

Begin 2017 is de Academy toegevoegd aan het platform. Met diverse praktische masterclasses, cursussen, workshops en ander aanbod kunnen leden hier hun kennis delen.

Sinds 2020 is de Business Club Enterprise actief, waarbij kantoorruimtes, werkplekken en vergaderruimtes worden aangeboden.

In 2022 zijn we gestart met het Business Club Breakfast waarmee we 20 keer per jaar met elkaar ontbijten.

Lid worden
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Privacy Verklaring