Directeuren club

Directeuren ontmoeten elkaar bij Business Club NV

Het directeurendiner is de plek waar eindverantwoordelijke elkaar ontmoeten voor het goede inhoudelijk gesprek met elkaar in een informele setting onder het genot van een heerlijk diner. Inspiratie, interactie en intervisie zijn de kernwoorden voor de ontmoetingsmomenten. Directeuren worden persoonlijk uitgenodigd om zo een hoogwaardige samenstelling te garanderen.

Er zijn geen harde selectiecriteria, maar we kijken wel naar achtergronden, bedrijfssamenstellingen, grootte en historie van het bedrijf of de directeur. 

4 keer per jaar organiseren we bijeenkomsten met bedrijfsbezoeken, diners en andere inspirerende activiteiten. 

Programma

XL-Directeurendiner
Op 4 juni kun je aansluiten bij het XL-Directeurendiner. Hier luisteren we in een grotere groep naar Dick Vos van Veldhuis Advies. Naast zijn advieswerk geeft Dick vaker lezingen over thema’s als geluk, gezondheid en vitaliteit. Veldhuis Advies afgelopen jaar uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke advieskantoor van Nederland en Dick zal deze avond ingaan op het thema 'Klantvriendelijkheid'. We zijn deze avond te gast bij Hellebrekers in Nunspeet.

Op deze avond horen we meer over de ontwikkelingen bij Hellebrekers van Maurice Ditewig en over de Inclusief Groep van Gert-Jan Gerrits. Beide bedrijven hebben elkaar ook gevonden om op een innovatieve manier samen te werken.

Directeurendinerronde
Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een indeling gemaakt zodat er diverse branches per diner vertegenwoordigd worden. 

3 september - Directeurendiner bij Wuestman
Directeur Arthur Noordermeer neemt ons mee in het thema 'Werkgeluk'. Binnen Wuestman zijn ze actief bezig met het bevorderen van het werkgeluk van hun medewerkers. Arthur neemt ons mee in de balans tussen wat goed is voor je medewerkers en wat goed is voor je bedrijf. Daarnaast is er ruimte voor het delen van ervaringen.

24 september - intervisie met Marcel van 't Hul
De intervisieavond komt terug! In een groep met andere directeuren legt iedereen zijn of haar 'probleem' op tafel. Na toelichting wordt er één casus gekozen waar je als groep op ingaat. 

2 oktober - Directeurendiner bij yellow arrow
Deze avond gaat over het thema 'Goed werkgeverschap'. De eindbaas van yellow arrow, Peter Noorderijk, vertelt ons meer. Hun motto luidt 'Met bevlogen mensen bereik je mooie dingen!'.

Meld je aan voor het Directeurendiner!

Laat in het bericht weten of jij je aanmeldt voor het XL-Directeurendiner of de Directeurendinerronde (of allebei 😉).

    Wat kan je verwachten?

    • Allereerst een goed diner bij elke bijeenkomst
    • Directeuren met diverse achtergronden en -ervaring
    • Inspiratie, kennis- en ervaringen delen
    • In een informele setting in contact zijn met gelijkgestemden, de werkgevers op de Noord Veluwe.
    • Als deelnemer heb je zelf invloed op de invulling van het programma, zodat je ook jouw relaties kan aanhaken

    De kosten voor deelname aan de Directeuren Club zijn € 995,- per jaargang excl BTW.

    De mogelijkheden in een lidmaatschap of verdere samenwerking bespreken we graag met je. Contact hierover kan via Patrick Visch.

    Lid worden
    Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
    Privacy Verklaring