De afgelopen maanden heb ik een boeiend onderzoek uitgevoerd voor de Business Club N.V. Het was een geweldige ervaring waarbij ik veel leden heb mogen spreken en hun behoeften in kaart heb kunnen brengen. Hoewel de club al erg goed functioneert, geloof ik dat er altijd ruimte is voor verbetering.
Dankzij de waardevolle input uit de interviews en gesprekken zijn er een paar belangrijke onderwerpen naar voren gekomen. Veel van jullie hebben tijd vrijgemaakt om met mij te praten, en daarom vind ik het belangrijk om terug te koppelen wat er met jullie suggesties is gedaan.
Ondernemersdiner: Om de zichtbaarheid en onderlinge connecties te verbeteren, introduceren wij het Ondernemersdiner. Dit initiatief stelt leden in staat om in kleinere groepen samen te komen en relevante cases te bespreken. Door deze intieme setting leer je sneller nieuwe mensen kennen en kun je veel van elkaar leren. Lees meer over het Ondernemersdiner.
Verbeterde zoekfunctie in de Socie app: We kregen ook terug dat er behoefte is aan een betere manier om elkaar online te vinden. Daarom hebben we een zoekfunctie geïmplementeerd in onze app. Hiermee kun je eenvoudig andere leden vinden en contact leggen wanneer dat nodig is. Hoe doe je dat? Zie de video onder deze tekst!
Accountmanagement: Om er voor te zorgen dat alle leden zich gehoord voelen gaan we meer gebruik maken van accountmanagement. Hierdoor willen we het contact met de leden nadrukkelijker gaan onderhouden.
We hopen dat deze initiatieven bijdragen aan een nog sterkere en hechtere club. Bedankt voor jullie waardevolle bijdragen en betrokkenheid. Samen blijven we groeien en verbeteren!
Na twintig weken zit mijn afstudeerstage bij de Business Club N.V. erop. In deze tijd heb ik niet “in”, maar “aan” de club gewerkt. Er stond al een solide basis en door de behoefte van de leden op te halen probeerde ik in de laatste tien procent van de club het verschil te maken.
Ik kijk terug op een periode waar ik ontzettend veel heb mogen leren. Ik heb met menig ondernemer op de Veluwe mogen sparren over de club en in hun zogezegde “keuken” mogen kijken.
Al meerdere onderwerpen uit mijn advies zijn in actie gezet en het is erg leuk om te zien dat er ook daadwerkelijk waarde wordt gehecht aan mijn werk. Zo staat het aller eerste ondernemersdiner al gepland voor woensdag drie juli.
Hierbij wil ik graag mijn stagebegeleider Patrick en collega Arianne bedanken voor de flexibiliteit en de leuke stage periode.
Ook dank aan alle ondernemers die de afgelopen maanden tijd voor mij hebben vrijgemaakt.
Groet Jonas Phijffers
(Op de foto, links Jonas Phijffers, rechts Jesse van Heijningen
Onze afstudeerder Jonas heeft zijn stage en onderzoek afgerond en deelt graag zijn bevindingen met onze leden!