Het Ondernemersdiner
Met elkaar de diepte in. Van elkaar leren op de diverse vlakken van het ondernemerschap. Geïnspireerd worden door sprekers en tafelheren en -dames. Dát is het Ondernemersdiner.
Het plan is om vier keer per jaar een avondvullend programma aan te bieden waarbij we ondernemers uit verschillende markten en domeinen samenbrengen. De samenstelling kan elke avond veranderen, zodat je verschillende ondernemers uit de club spreekt.
Je zit op deze avonden met acht tot twaalf ondernemers aan tafel. Onder het genot van een goed diner en onder begeleiding van een tafelheer of -dame spreek je je mede-ondernemers over de zaken die ertoe doen. Het Ondernemersdiner kan verschillende thema’s bespreken, deels op aanvraag van onze leden.
12 november - Ondernemersdiner met Ruchama Aalberts-Koffeman - Drijfveren en Energy Drives: Wat houdt jou in beweging?
Tijdens dit ondernemersdiner gaat Ruchama van StrategieSuite ons voor in het onderwerp drijfveren. We weten allemaal dat ondernemen niet zonder uitdagingen is. Wat houdt ons op de been? Wat maakt dat we door blijven zetten, zelfs als het moeilijk wordt? Is het passie, ambitie, de drang om iets te creëren, of misschien zelfs de wens om een verschil te maken? Al deze factoren vormen de motor achter ons ondernemerschap – de drijfveren.
Drijfveren gaan verder dan alleen jezelf als ondernemer. Wat motiveert jouw personeel? Wat zijn hun drijfveren en hoe kun je daarop inspelen om zowel hun betrokkenheid als productiviteit te verhogen? Het begrijpen van de verschillende motivaties binnen je team is essentieel voor het creëren van een gezonde werkcultuur.
Kom en ontdek wat jouw energy drives zijn, hoe je deze kunt gebruiken om jouw ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen, en hoe je de motivatie en cohesie binnen je team kunt versterken voor duurzame groei!
11 februari 2026 - Ondernemersdiner bij AFAS Software
We zijn deze keer te gast bij AFAS Software en hun nieuwe kantoor in Leusden. AFAS Software ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt. Herman Zondag, directeur Customer Experience, zal ons ontvangen en meer over het bedrijf vertellen. AFAS heeft een unieke manier van handelen, zowel in visie als bedrijfscultuur. Zo zijn ze erg open over hun feiten en cijfers, ze delen klantaantallen en informatie over hun medewerkers op hun website. Ook waren ze onlangs in het nieuws door de verplichte vierdaagse werkweek voor al hun personeel. Het nieuwe kantoorgebouw, het AFAS Clubhuis, is een van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland. Genoeg stof om over te praten!
We zullen gezellig samen tafelen en daarna luisteren naar Herman Zondag en krijgen we een rondleiding. Herman, beter bekend als Manus, werkt al ruim dertig jaar bij het familiebedrijf en is een gastheer in hart en nieren.
Voor het Ondernemersdiner word je uitgenodigd, om zo de grootte van en diverse bedrijven binnen de groep te waarborgen. Wil jij ook een keer uitgenodigd worden? Laat het weten via onderstaand formulier!
Wat kan je verwachten?
- De eigenaar van de onderneming. Ben je nou een eenmanszaak, een stichting of een BV? Elke eindverantwoordelijke is welkom.
- Een toplocatie waar je een kijkje achter de schermen krijgt
- Ervaringen delen waar je je als ondernemer verder door ontwikkelt
- Een heerlijk diner
De kosten voor deelname aan het Ondernemersdiner zijn € 595,- per jaargang excl BTW.
De mogelijkheden in een lidmaatschap of verdere samenwerking bespreken we graag met je. Contact hierover kan via Patrick Visch.
Het Ondernemersdiner
Met elkaar de diepte in. Van elkaar leren op de diverse vlakken van het ondernemerschap. Geïnspireerd worden door sprekers en tafelheren en -dames. Dát is het Ondernemersdiner.
Welke diners zijn er al geweest?
De 'Intervisie' - 3 juli 2024
Voor de eerste editie van het Ondernemersdiner schoven ondernemers bij elkaar aan tafel voor een intervisieronde. Aan de twee tafels werd een casus gekozen van een van de deelnemers, die vervolgens uitgebreid behandeld werden. We vroegen uit, bekeken de opties en gaven tips en adviezen. Deze avond waren we welkom bij De Zeuven Heuvels in Wezep.
Dromen Durven Doen met Marco Overdijk - 20 november 2024
Marco Overdijk daagde ons uit! Wat zou jij doen als geld, tijd, mensen, je situatie geen probleem meer zou zijn? Waar wil je heen? Waarom lukt dat nu niet? Wat houdt je tegen? Houdt dit je daadwerkelijk tegen of denk je dat alleen maar? Voor dit diner waren we te gast bij Brasserie De Woldberg op 't Harde.
Eigenaarschap aan tafel met Vera Loos van Full of Zest - 13 maart 2025
Als ondernemer herken je het vast: hoe meer je teams verantwoordelijkheid pakken, hoe soepeler alles loopt. Maar eigenaarschap ontstaat niet vanzelf. Het vraagt om vertrouwen, helderheid en een duidelijke rolverdeling. Vera Loos nodigde ons uit om samen stil te staan bij hoe je meer eigenaarschap in je teams kunt stimuleren. We gingen met elkaar in gesprek. Wat doe je nu al? Wat kan beter? Voor deze avond ontmoetten we elkaar bij restaurant De Haas in Elburg.
XL-Ondernemersdiner - In de keuken van Delicio - 11 juni 2025
Om het eerste seizoen van de Ondernemersdiner af te sluiten, doken we samen de keuken in! In vier teams mochten we onze maaltijd bereiden. Dit vroeg om samenwerking, goede communicatie en duidelijke afspraken. Terwijl we genoten van de door ons bereidde maaltijd was er ruimte om zelf onderwerpen aan te snijden. Een leuke en andere manier om elkaar te ontmoeten!
Verandering met Chris van Beem - 25 september 2025
Chris van Beem van ATZO Projects leidt ons in een tafelgesprek. Als ondernemer ben je continue aan het veranderen, aanpassen en doorpakken. Dit is ook wat ondernemerschap van je vraagt. Chris deelt ons zijn ervaringen, maar hoort ook graag de ervaringen van de rest van de tafel. We gaan echt in gesprek met elkaar, horen waar anderen tegenaan lopen en geven elkaar advies.