Onze lidmaatschappen

Ontgrendel je zakelijk potentieel met onze lidmaatschappen

Bij de Business Club N.V. bieden we een scala aan lidmaatschapsopties die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar zakelijke kansen, groeiversnelling, een vliegende start voor je bedrijf, of inspirerende interacties tijdens ontbijtsessies en ondernemersdiners, wij hebben het juiste lidmaatschap voor jou. Kies wat bij je past en maak deel uit van ons dynamische netwerk!2023.03.29–BC.N.V.—Veluwe Hotel de Beyaerd-1754

Standaard

Kom jij ook graag in contact met lokale ondernemers? Word dan lid van de bruisende Business Club N.V. en ontdek een wereld vol zakelijke kansen!
Onze lidmaatschappen

Enterprise

In het Enterprise programma brengen we alles wat we in huis hebben bij elkaar om als groeiversneller op te treden voor ambitieuze ondernemers en bedrijven.
Onze lidmaatschappen

Start-up

Ben je een startende ondernemer en op zoek naar een vliegende start voor jouw bedrijf? Ontdek ons Start-up Programma en geef jouw bedrijf een boost!
businessclubontbijt-2022.09.14-0605

Breakfast

Start jouw dag vol energie en inspiratie met ons BusinessClub Breakfast lidmaatschap. Versterk jouw netwerk terwijl je geniet van smaakvolle ontbijtsessies en waardevolle interacties.
2023.02.15–BC.N.V.— Dir. Diner Mogema-0260

Ondernemerdiners

Met het ondernemersdiner brengen we ondernemers vier keer per jaar samen voor een avondvullend programma, inspirerende gesprekken en een goed diner.
Lid worden
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Privacy Verklaring